Inici » Àgora » Dossier Tècnic nº 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam”

Dossier Tècnic nº 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam”

Dossier Tècnic nº 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam”

El Dossier Tècnic núm. 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam” està dedicat a la sanitat vegetal en els cultius del tomàquet, la col i l’enciam proporciona informació tècnica de cada una de les plagues que els afecten i les eines i novetats més destacades per a la seva prevenció i control sostenible. El Dossier també tracta específicament sobre la lluita biològica i l’eina web HORTALAB per a la diagnosi de plagues en cultius hortícoles.

Els d’aquest monogràfic són els següents:

  • El control biològic en els cultius hortícoles a Catalunya
  • Plagues en el cultiu del tomàquet
  • Plagues en el cultiu de la col
  • Plagues en el cultiu de l’enciam
  • HortaLab: eina web per a la diagnosi de plagues en cultius hortícoles

Els articles d’aquest Dossier han estat elaborats per experts de l’IRTA, el Servei de Sanitat Vegetal, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Federació d’Agrupacions de Defensa Vegetal Selmar i la Fundació Miquel Agustí i, entre d’altres, en aquest número hi participa el company Jordi Ariño Armengol.

El Dossier Tècnic és una publicació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, d’universitats i centres de recerca i del sector.

Consulta els Dossiers Tècnics publicats aquí.

Font: DACC i RURALCAT

 

   

Share This Post