Inici » Àgora » Procés participatiu Llei d’Activitats Cinegètiques

Procés participatiu Llei d’Activitats Cinegètiques

Procés participatiu Llei d’Activitats Cinegètiques

Obert procés de participació Llei d’activitats cinegètiques, també a través del nostre col·lectiu

La Direcció General d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi ha impulsat aquest procés de participació pública per elaborar una nova Llei d’activitats cinegètiques de Catalunya, que actualitzi la Llei de Caça Estatal vigent de 1970.

L’actual normativa reguladora de la caça a Catalunya és la Llei de caça estatal, del 1970 , que ha quedat desfasada en molts aspectes, entre d’altres les variacions de la situació social i econòmica, de l’estructura d’edat de la població, dels usos públics en l’àmbit rural, de l’estructura territorial i de la pròpia dinàmica de les espècies cinegètiques.

Objectiu

L’objectiu és recollir les vostres aportacions de forma que puguin ser considerades i avaluades pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, que en faran un retorn un cop finalitzat el procés participatiu, rendint comptes de per què i com han estat recollides, incorporades o no.

Presentació propostes

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes al col·legi, fins el 4 de setembre 2023, al correu electrònic agronoms@agronoms.cat

Més informació

Web Participa Gencat

 

Share This Post