Inici » Àgora » Els enginyers agrònoms visiten el Centre IRTA-CENTA de Monells

Els enginyers agrònoms visiten el Centre IRTA-CENTA de Monells

Els enginyers agrònoms visiten el Centre IRTA-CENTA de Monells

En motiu de la celebració de la Junta General de juny, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya visita les instal·lacions del IRTA-CENTA de Monells (Girona).

En motiu de la celebració de la Junta General de juny, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya visita les instal·lacions del IRTA-CENTA de Monells (Girona) el dissabte, 15 de juny.

A les 11h.  trobada a l’Escola de Capacitació Agrària de Monells, amb posterior visita guiada a les instal·lacions de l’edifici B_IRTA. Planta pilot càrnia, escorxador i sala de desfer i laboratoris microbiològics. Per a tothom.

A les 11.45h va tenir lloc l’Assemblea/Junta General a l’Auditori de l’edifici B_IRTA de Monells. A la mateixa hora es va realitzar una visita guiada pels acompanyants al poblat ibèric del Puig de Sant Andreu d’Ullastret.
A les 14.30h va tenir lloc el  Dinar de Germanor (arrosada del company, Frederic Gómez Pardo).a l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà a Monells. A la mateixa Finca Camps i Armet.

Després de dinar vam gaudir d’una visita molt interessant al CENTA-IRTA Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris. Edifici A_IRTA. Per a tothom.

Share This Post