Inici » Àgora » eCOB® l’estàndard de Creació d’Objectes BIM

eCOB® l’estàndard de Creació d’Objectes BIM

eCOB® l’estàndard de Creació d’Objectes BIM

L’estàndard eCOB® de Creació d’Objectes BIM és un instrument per a la generació d’objectes BIM genèrics o industrials que permet dotar-los d’una estructura d’informació consistent i tècnicament rigorosa, facilitant la interoperabilitat entre programes BIM al llarg de tot el cicle de vida de la construcció.

eCOB® està basat en l’estàndard IFC d’abast internacional, el context normatiu harmonitzat europeu i la reglamentació nacional aplicable als projectes de construcció (Codi Tècnic de l’Edificació, EHE, etc.).

Aquest estàndard es planteja com un document obert, evolutiu i col·laboratiu, la qual cosa es posa de manifest en l’interès per a vincular als principals actors del sector per a incorporar la singularitat de cada gama de productes a la forma en que són descrits a l’estàndard.

Els fabricants de productes per a la construcció y les seves associacions, desenvolupadors d’objectes BIM, projectistes, constructors, promotors, trobaran en aquesta web la informació necessària per a la utilització de l’estàndard, així com eines útils per a la seva aplicació.

Aquesta primera versió està relacionada amb l’edificació i en el futur contemplarà l’àmbit de l’enginyeria civil.

Més informació

Share This Post