Inici » Àgora » El COEAC participa, un any més, a la Fira UdL Treball

El COEAC participa, un any més, a la Fira UdL Treball

El COEAC participa, un any més, a la Fira UdL Treball

La Fira UdL Treball 2023 ha tingut lloc els dies 18 i 19 d’abril i s’ha tornat a celebrar en format virtual. El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha tornat a participar al cafè col·loqui entre estudiants i empreses. Aquestes sessions estan dirigides a l’alumnat de la Universitat que es vol informar, en el nostre cas, sobre la professió d’enginyer o enginyera agrònoma, i/o els avantatges i serveis de ser col·legiat o col·legiada del COEAC.

El delegat del Col·legi a Lleida Domènec Vila i la secretària tècnica Maria Jesus Ortiz es van connectar al cafè col·loqui per parlar amb l’alumnat. Primer van demanar als i les estudiants que es presentessin mínimament i, a continuació, van explicar en què consisteix la nostra professió, així com els serveis que dona el Col·legi a les persones col·legiades. Domènec Vila va explicar la seva experiència com a enginyer agrònom i va fer un breu resum de la seva carrera professional. A més, Vila i Ortiz van explicar els avantatges de fer el Màster d’Enginyeria Agronòmica i la gran varietat de sortides professionals que ofereix.

Els i les estudiants de la UdL que van assistir a les sessions online van agrair les explicacions als companys i van valorar positivament la trobada telemàtica.

       

Share This Post