Inici » Àgora » Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyera o enginyer agrònom?

Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyera o enginyer agrònom?

Saps què has d’estudiar per a obtenir la titulació d’enginyera o enginyer agrònom?

El Màster en Enginyeria Agrònomica és l’únic que t’habilita per a exercir com enginyer o enginyera agrònoma

L’actual Màster en Enginyeria Agronòmica és hereu de l’antiga carrera d’Enginyer Agrònom que fou creada a Espanya al 1855, sent doncs una titulació universitària que té una llarga tradició professional i acceptació social al territori i a tot el món, sent considerats aquests professionals com un element clau per a la millora de la competitivitat del sector agroalimentari.

Aquest Màster és l’únic que habilita oficialment per a l’exercici de la professió d’Enginyer Agrònom; aquesta titulació està regulada per la normativa Ordre CIN/325/2009.

Al següent vídeo, el company Estanislau Fons fa un resum del que implica la professió d’enginyera o enginyer agrònom i estudiar el Màster:

Coneixes el nou format interuniversitari?

A l’ETSEA de la Universitat de Lleida existeix una llarga tradició en impartir estudis en ENGINYERIA AGRONÒMICA, des de l’any 1976 com a titulació del pla antic i a partir de la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior com a nou Màster. Des del curs 2019-20 s’ofereix a la Universitat de Lleida com a nou Màster Oficial i Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica i hi participen, a part de l’ETSEA-UdL, altres tres centres d’universitats catalanes: EPS a Girona (UdG), EEABB a Castelldefels (UPC) i ETSEQ a Tarragona (URV).

La docència és impartida per professors i investigadors de reconegut prestigi de les 4 universitats participants i per diversos professionals invitats provinents d’altres centres de recerca, de l’administració pública i de diverses empreses i entitats sectorials.

En el següent vídeo, pots trobar la sessió informativa sobre el desenvolupament, el programa i algunes peculiaritats dels companys Jordi Voltas, coordinador del Màster, i Daniel Babot.

En el següent vídeo, dues alumnes del MENAG expliquen per què van triar aquest màster.

Més informació

Per qualsevol dubte sobre els estudis o l’activitat professional de l’enginyeria agronòmica, posa’t en contacte amb la secretaria tècnica del Col·legi: https://agronoms.cat/contacte/

Per qualsevol informació addicional sobre el màster i els procediments de preinscripció i matrícula, pots preguntar directament al professor coordinador Dr. Jordi Voltas: jordi.voltas@udl.cat  i a la secretaria acadèmica de l’ETSEA: etsea.secretariacentre@udl.cat

Informació relacionada

Share This Post