Inici » Àgora » El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya col·labora en la Comissió Construïm el Futur (CCF). Coneix les línies de treball

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya col·labora en la Comissió Construïm el Futur (CCF). Coneix les línies de treball

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya col·labora en la Comissió Construïm el Futur (CCF). Coneix les línies de treball

El Col·legi, juntament amb altres entitats, forma part de la Comissió Construïm el Futur (CCF), que es dedica a debatre i fer reflexions sobre el futur del sector de la construcció i l’aplicació de tecnologies com el BIM (Building Information Modelling) o l’IDP (Integrated Project Delivery). La CCF funciona per mitjà de l’Assemblea Plenària, de la qual formen part totes les entitats que constitueixen la Comissió, i els grups de treball. En aquest sentit, el company Agustí Jardí representa el Col·legi en el Grup de Treball Normativa, i el company Joan del Sol, en el Grup de Treball d’Industrialització.

Actualment, la CCF està treballant en els següents projectes:

• Ja està operativa la pàgina Web de la CCF per a donar més difusió externa a les activitats de la Comissió.

• Guies de contractació pública: Conjunt de quatre guies amb recomanacions per introduir als Plecs de Licitacions clàusules objectivables no estrictament econòmiques, per treure pes a la puntuació econòmica i donar-li pes i objectivitat a les clàusules de Sostenibilitat, RSC, qualitat, seguretat, socials, etc. Actualment un grup de treball està donant els últims retocs a les guies i s’espera poder-les presentar públicament a finals del segon trimestre.

• Web de la construcció industrialitzada: Actualment en elaboració. Incorporarà informació relativa a recursos, formació, empreses, productes, i una base de dades de casos d’estudi ben documentats.

• Properament es presentarà la “Guia del Treball Col·laboratiu” aprovada en la darrera Assemblea Plenària.

• s’està seguint i col·laborant la redacció de la nova estratègia BIM de la Generalitat de Catalunya, per tal que a mida que es consolidi determinem accions alineades amb aquesta.

• A més seguim la informació sobre el aspectes destacables de l’evolució dels aspectes que estan transformant el sector i que poden incidir sobre l’activitat de tots els membres de la CCF.

Més informació

https://ccf.cat/

Share This Post