Inici » Àgora » Concurs Joves Enginyers/es per un Món millor

Concurs Joves Enginyers/es per un Món millor

Concurs Joves Enginyers/es per un Món millor

Des de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya, IIE, ens dirigim a tots els i les joves enginyers/es de qualsevol lloc d’Espanya que, individualment o en equip, tinguin un projecte d’èxit realitzat el 2022, 2023 o 2024 que pugui contribuir a un món millor.

És necessari disposar del títol de Màster Habilitant d’Enginyeria i tenir menys de 35 anys.

Documentació que se sol·licita als participants

1) Vídeo de menys de 5 minuts explicant el projecte

2) Document PDF de 5 pàgines màxim descrivint el projecte (s’admeten annexos)

3) CV dels participants amb extensió de 1 pàgina.

Aquests 3 documents s’han d’enviar abans del 31 de juliol de 2024 al correu electrònic: jovenes.ingenieros.as@iies.es

També se sol·licita que els participants siguin membres de la Xarxa Professional LinkedIn https://www.linkedin.com/

Valoració Jurat

Posteriorment un Jurat format per 5 membres designats pel Comitè Universitat, Formació i Empresa, CUFE-IIE, i un en delegació del President de l’IIE seleccionarà, entre tots els participants (individualment o en equip), els 10 finalistes i els 3 guanyadors /es que rebran el 1r, 2n i 3er Premi de Concurs de Joves Enginyers/es per un Món millor.

El Jurat valorarà la factibilitat de cada Projecte i el seu impacte positiu en: Millora de la Societat, Innovació, Transformació ecològica/medi ambient/ODS, Transformació Digital, Emprenedoria i millora de les Competències Transversals.

Posteriorment el 8 d’octubre del 2024 es realitzarà la Cerimònia d’Exposició dels Projectes i entrega de Diplomes oficials emesos per l’IIE. Aquesta cerimònia serà oberta al públic en format presencial i en línia. Finalment, es comunicaran oficialment els 10 finalistes i entre ells els 3 guanyadors/es del I Concurs Joves Enginyers/es per un Món millor.

Premis

A més, es premiarà el guanyador/a amb 1000€ i el segon/ai tercer/a amb 500€ per a cadascú, gràcies al patrocini de la Fundació Mutualitat de l’Enginyeria.

L’IIE difondrà a través dels seus mitjans de comunicació i de les xarxes socials els projectes guanyadors. A més, convidarà a les jornades de l’IIE tots els Joves Enginyers/es que hagin fet el pas de presentar un Projecte per participar en aquest concurs i s’hagin inscrit per participar a la jornada del 8 d’octubre 2024.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DOCUMENTACIÓ

Finalment, dir-te que, si després d’haver llegit aquesta informació creus que presentaràs la documentació i vídeo abans del 31 de juliol de 2024, et preguem que ens enviïs si us plau ara o com més aviat millor un email a jovenes.ingenieros.as@iies .es amb el teu nom confirmant que tens la intenció de participar al Concurs Joves Enginyers/es per un Món millor.

Més informació

Web IIE

Share This Post