Inici » Àgora » El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi participa en una nova edició del Fòrum Bioenginy, organitzat per l’alumnat de l’EEABB-UPC

El Col·legi va estar present, aquest dimecres 15 de maig, a la X edició del Fòrum Bioenginy, un espai de trobada entre empreses i estudiants de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona UPC. El Fòrum estava organitzat pels mateixos estudiants de l’Escola i va tenir lloc al Campus UPC de Castelldefels.

La jornada va començar amb un acte d’inauguració en el qual van participar el director de l’EEABB, Xavier Fàbregas, el Sotsdirector de Relacions amb les Empreses, TIC i Comunicació, Jordi Llop i el director i coordinador del Fòrum BioEnginy, Brayan Andrés Endara.

Seguidament va començat el Fòrum pròpiament dit. Les empreses i entitats, entre les quals es trobava el COEAC, tenien estands als quals l’alumnat es podia acostar per informar-se i resoldre dubtes que tingués. Des del Col·legi, vam poder informar l’alumnat dels graus en enginyeria i agroalimentació sobre els avantatges de fer el màster habilitant d’enginyeria agronòmica i convertir-se així en companys i companyes de professió.

   

Al llarg del matí, també vam tenir l’oportunitat d’exposar davant d’alguns dels alumnes allà presents, alguns dels aspectes a destacar del Col·legi i de quina manera la institució pot ajudar als estudiants al llarg de la seva etapa no només formativa, sinó també professional.

Valorem molt positivament aquest tipus de fòrums, ja que ens permeten tractar directament amb l’alumnat que en un futur formarà part del nostre col·lectiu i explicar el col·legi professional i les competències de les enginyeres i enginyers agrònoms a persones que ho desconeixien completament.

 

Share This Post