Inici » Àgora » La presidenta de l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms parla, a El País, de com combatre la sequera

La presidenta de l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms parla, a El País, de com combatre la sequera

La presidenta de l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms parla, a El País, de com combatre la sequera

Sovint escoltem els líders d’opinió parlar del debat públic, sense saber exactament a què fan referència. Doncs avui us en portem un clar exemple. Nosaltres entenem per debat públic l’exposició d’idees sobre un assumpte determinat. Però cal tenir clar un matís: als debats sobre qüestions específiques no hi pot contribuir qualsevol, sinó només persones o entitats autoritzades i amb coneixement de la situació que s’hi analitza. Això és el que ha fet el nostre col·lectiu professional a petició del diari El País: ens han demanat opinió fonamentada sobre com combatre la sequera que fueteja el nostre territori. I nosaltres ho hem fet a través de la presidenta de l´Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms, Mari Cruz Díaz.

Molts dels nostres professionals treballen dia a dia gestionant els recursos hídrics disponibles per optimitzar-ne l’ús. Per això, perquè coneixem la matèria i trepitgem el terreny, estem encantats de contribuir a aquest debat que ens ha de portar com a país a prendre les millors decisions. I normalment, les millors decisions es prenen quan darrere hi ha fonaments tècnics i no polítics.

Article de la Presidenta d’ANIA

Podeu llegir l’article de Mari Cruz Díaz i el que us acompanya a la mateixa pàgina per generar debat a l’enllaç que hi ha a continuació:

Share This Post