Inici » Àgora » El Col·legis d’Enginyers Agrònoms planifiquem les actuacions de Formació Agrònoms per als pròxims mesos

El Col·legis d’Enginyers Agrònoms planifiquem les actuacions de Formació Agrònoms per als pròxims mesos

El Col·legis d’Enginyers Agrònoms planifiquem les actuacions de Formació Agrònoms per als pròxims mesos

La Comissió formada per secretaris tècnics i personal dels diferents Col·legis que gestionem la Plataforma Formació Agrònoms es va reunir el dia 16 de febrer per planificar la formació i activitats conjunts dels pròxims mesos. La plataforma Formació Agrònoms és una plataforma de formació contínua especialitzada en agronomia i orientada al mercat laboral, creada pels col·legis oficials d’enginyers agrònoms i a la qual el Col·legi es va adherir.

A la reunió, es van renovar els col·legis que ocuparan la presidència, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Llevant, la primera; i la secretaria, el de Castella i Lleó i Cantàbria,  durant aquest any.

A més, durant la sessió es va planificar la formació conjunta que es preveu desenvolupar als mesos vinents i es van aprovar una sèrie de millores en la pàgina web i l’aula virtual. En quan a formació conjunta, es va proposar realitzar jornades sobre habilitats transversals, com màrqueting i publicitats o d’orientació professional.

PLATAFORMA FORMACIÓ AGRÒNOMS

L’oferta de Formació Agrònoms, consta d’una part de formació tècnica amb cursos de caràcter eminentment pràctic i una altra amb cursos que potencien el desenvolupament d’habilitats transversals.

Aquesta oferta es dirigeix fonamentalment a:

  • Professionals que requereixin aconseguir o actualitzar coneixements en camps concrets.
  • Recentment titulats interessats a adquirir formació especialitzada per a ajudar-los a aconseguir les seves expectatives professionals.
  • Empreses o administracions que requereixin desenvolupar línies concretes d’aprenentatge especialitzat per als seus treballadors o aspirants a ser-ho.

Pots accedir a la plataforma a través d’aquest enllaç: https://www.formacionagronomos.es

Share This Post