Inici » Àgora » Jornada de suport i Reunió del Grup de Treball Oposicions per a preparar les proves selectives

Jornada de suport i Reunió del Grup de Treball Oposicions per a preparar les proves selectives

Jornada de suport i Reunió del Grup de Treball Oposicions per a preparar les proves selectives

Jornada de suport i reunió dels membres del Grup de Treball Oposicions

El Grup de Treball Oposicions es va crear l’any 2019 al Col·legi amb la intenció de preparar conjuntament les proves per accedir al cos de la titulació superior d’enginyeria agrònoma de la Generalitat, que, a causa  del seu ajornament per la crisi sanitària,  començaran el pròxim 13 de març.  En aquest sentit, els companys i companyes del grup van preparar plegats un temari específic amb la supervisió del Col·legi i ara han assistit a una jornada informativa com a suport de cara a les oposicions.

La jornada va ser impartida per la vocal de Girona, Imma Malet, i el company Ton Armengol, que van superar l’anterior convocatòria de les proves, havent format part del Grup de Treball del Col·legi. La sessió va ser molt útil per als col·legiats/des que van assistir, donat que es van donar una sèrie de pautes i consells a tenir en compte per a la realització de cada tipus d’exercici. Així mateix, la jornada va ser dinàmica i els participants van formular diverses qüestions als ponents relacionades amb la seva experiència.

A més, alguns dels membres del Grup de Treball es van reunir en una sessió en línia que va ser molt profitosa en la qual van poder posar en comú els coneixements i resoldre dubtes intercanviant opinions. En aquest sentit, el Col·legi és una eina per a enfortir les relacions entre companys de professió i  poder treballar conjuntament en un mateix objectiu.

Share This Post