Inici » Àgora » Inscripció oberta al segon semestre de l’Aula d’Extensió Universitària, organitzada pel Col·legi Enginyers Industrials, adreçada als Sèniors.

Inscripció oberta al segon semestre de l’Aula d’Extensió Universitària, organitzada pel Col·legi Enginyers Industrials, adreçada als Sèniors.

Inscripció oberta al segon semestre de l’Aula d’Extensió Universitària, organitzada pel Col·legi Enginyers Industrials, adreçada als Sèniors.

Fruit de la relació que tenim amb el Col·legi/Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, des de la seva Comissió de jubilats i prejubilats, ens ofereixen la possibilitat d’inscriure’ns a les activitats que organitzen en aquesta comissió, amb les mateixes condicions econòmiques que tenen els enginyers industrials.

+ Informació del procediment i de l’aula extensió universitària (per a poder-ho visualitzar cal estar identificat  com a col·legiat/da)

XVII curs 2021-22.  Aula d’Extensió Universitària

Comença el nou semestre

La Comissió de Jubilats i Prejubilats  del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya organitza una sèrie de  conferències vinculades a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la col·laboració d’AFOPA (Aules de la Gent Gran) i del Departament d’Empresa i Coneixement, Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

L’Aula ofereix a enginyers i enginyeres (inclosos les enginyeres i els enginyers agrònoms), familiars i amics, sessions impartides per professors universitaris de prestigi reconegut que els permetran ampliar els seus coneixements , tant humanístics com tècnics.

T’hi esperem!

Inscripcions

TOT EL SEMESTRE

 

SESSIONS INDIVIDUALS

Share This Post