Inici » Àgora » El COEAC present a la 24a edició del Fòrum Industrial EPS de la Universitat de Girona (UdG)

El COEAC present a la 24a edició del Fòrum Industrial EPS de la Universitat de Girona (UdG)

El COEAC present a la 24a edició del Fòrum Industrial EPS de la Universitat de Girona (UdG)

El contacte estret entre el Col·legi i les universitats permet unir forces per treballar pel sector, així com col·laborar conjuntament en activitats, com és el cas del Fòrum Industrial que organitza anualment l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Girona (UdG).

El Col·legi va posar un estand aquest dimecres 26 d’abril a la fira d’empreses del Fòrum. L’alumnat que està cursant el Grau en Enginyeria Agroalimentària de la UdG va passar a informar-se sobre el Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica, que habilita per exercir la professió d’enginyeria agronòmica, i sobre els serveis i activitats que ofereix i organitza el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. Des del COEAC fem una valoració molt positiva del dia i de l’interès que van tenir tots els estudiants que ens van venir a visitar a l’estand.

En el marc del mateix Fòrum, el dia 13 d’abril ja vam participar a les Jornades d’Orientació Laboral de l’àmbit agroalimentari, en les quals el delegat de Girona Josep Maria Vallès va fer una xerrada a l’alumnat sobre la professió d’enginyeria agronòmica, que també va tenim molt bona rebuda per part dels assistents.

Llegeix la notícia de les JOL aquí.

      

Share This Post