Inici » Àgora » Enquesta adreçada a Dones del Medi Rural

Enquesta adreçada a Dones del Medi Rural

Enquesta adreçada a Dones del Medi Rural

La Red Rural Nacional

La Red Rural Nacional és una plataforma conformada per agents socials i econòmics i diverses organitzacions vinculades al medi rural, a més d’administracions estatals, regionals i locals. Aquesta xarxa té com a objectiu millorar l’aplicació de les polítiques de desenvolupament rural i per això es converteix en una plataforma de trobada, comunicació i difusió d’oportunitats, novetats i esdeveniments d’interès per al medi rural.

En els propers mesos, la Red Rural Nacional centrarà el seu treball en la temàtica de dones rurals i aquesta enquesta és el primer pas per definir les actuacions a impulsar.

L’enquesta

  1. Conèixer les condicions necessàries perquè les dones puguin i vulguin desenvolupar la seva vida personal i professional al medi rural.
  2. Identificar possibles actuacions de la Red Rural Nacional que donin resposta a aquestes necessitats.
  • Gràcies a la informació obtinguda d’aquesta enquesta podran realitzar un estudi i treure conclusions de les activitats més rellevants i importants per les dones des de la seva pròpia perspectiva.
Disponible fins el 22 d’abril de 2022. Es recomana respondre-la des de l’ordinador o la tablet. 

Grup Telemàtic de Dones Rurals 2022

El segon pas el faran convocant un Grup Telemàtic conformat per 25 dones de diferents i variats àmbits que tinguin relació amb el medi rural i que vulguin aportar idees, suggerències i propostes que serveixin per dissenyar les actuacions de la Red Rural Nacional. Si estàs interessada a formar part del Grup Temàtic, pots presentar la teva candidatura mitjançant aquest formulari abans del 22 d’abril.

CLICA AQUÍ PER PRESENTAR LA TEVA CANDIDATURA PEL GRUP TELEMÀTIC DE DONES RURALS 2022

La Red Rural Nacional us dona les gràcies pel vostre temps i participació!

         

Share This Post