Inici » Àgora » “MALALTIES I PLAGUES DE L’HORT. Manual pràctic per a horticultors ecològics” Nou llibre del company Josep Maria Vallès

“MALALTIES I PLAGUES DE L’HORT. Manual pràctic per a horticultors ecològics” Nou llibre del company Josep Maria Vallès

“MALALTIES I PLAGUES DE L’HORT. Manual pràctic per a horticultors ecològics” Nou llibre del company Josep Maria Vallès
Publicacions

Títol

“MALALTIES I PLAGUES DE L’HORT. Manual pràctic per a horticultors ecològics”

Autor

Josep Maria Vallès, enginyer agrònom.

Presentació

Un hort cultivat de forma ecològica és una porta d’entrada per a l’enorme biodiversitat que la natura ens ofereix. Una infinitat d’organismes interaccionaran a l’hort realitzant la pol·linització, descomponent la matèria orgànica o realitzant simbiosi a les arrels de les hortalisses. Però també apareixeran de forma inexorable organismes que poden debilitar les plantes o malmetre les collites i, de retruc, altres que ens ajudaran a controlar-los. Quines són les principals plagues i malalties de cada hortalissa? Com podem afavorir els organismes beneficiosos? Com podem fer que les nostres plantes estiguin sanes i resistents? Quins tractaments ecològics podem utilitzar?

Aquest és un llibre iniciàtic per a qui vulgui començar a aprendre sobre patologia vegetal. El llibre contesta aquestes preguntes de forma senzilla i entenedora i convida al lector a observar i aprendre sobre el fascinant món de la diversitat d’éssers vius del nostre planeta.

Edició: Efadós
Pàgines: 112
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19239-04-4
Preu : 23.00 €

Enllaç venda

Share This Post