Inici » Àgora » Èxit d’assistència en la Jornada de Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Èxit d’assistència en la Jornada de Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Èxit d’assistència en la Jornada de Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Jornada tècnica d’Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera a Lleida

La delegació a Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms ha organitzat la Jornada de Inspecció Vegetal en Frontera de la mà de la Divisió d’Agricultura de la Delegació del Govern amb l’objectiu d’informar sobre el que es realitza en un Punt d’Inspecció en Frontera i concretament com són les operatives de control d’importacions i exportacions a tercers països, de material vegetal, així com els intercanvis de productes objectius de control amb les Illes Canàries.

Presentació de la jornada. Conxita Villar, Antonio Matallana, Blanca Algué i Jaume Blanchs.

La jornada presentada per la companya Conxita Villar, delegada del Col·legi a Lleida, va anar càrrec del Sr. Antonio Matallana coordinador Regional de Inspecció Sanitat Vegetal Zona IV, la Sra. Blanca Algué, inspectora de Sanitat Vegetal de Punts d’Inspecció Fronterer de Barcelona i el Sr. Jaume Banchs, coordinador de Relacions Agràries, de la Unitat Agrícola a Lleida.

A la segona edició d’aquesta sessió, a banda del que es va parlar anteriorment a Barcelona, es van explicar també els controls que es duen a terme al PIF de Lleida.

La Inspectora de Sanitat Vegetal al PIF de Barcelona, Blanca Algué, durant la seva ponència.

La valoració per part dels assistents ha estat molt bona, ja que van poder conèixer de primera mà el funcionament i normativa que regulen aquests controls d’entrada i sortida de producte vegetal. A més, aquesta pròxima setmana està previst realitzar una visita tècnica a les instal·lacions de l’Àrea PIF del Port de Barcelona, a la que els col·legiats i col·legiades podran conèixer in situ com són aquests protocols de la mà dels tècnics que treballen en l’àrea d’inspecció.

Agraïm als ponents i als assistens la seva participació i esperem poder acollir més jornades com aquesta, us anirem informant dels esdeveniments prevists, com sempre, a través de la nostra web i les xarxes socials (twitter, facebook i linkedin).

 

Share This Post