Inici » Àgora » Jaume Porta, Josep Maria Bricall i Carmina Virgili, guardonats per l’ACUP

Jaume Porta, Josep Maria Bricall i Carmina Virgili, guardonats per l’ACUP

Jaume Porta, Josep Maria Bricall i Carmina Virgili, guardonats per l’ACUP

Les universitats catalanes els distingeixen per haver contribuït a la millora del sistema universitari

Un guardó que s’atorga per primer cop amb la voluntat de premiar anualment persones físiques o jurídiques que hagin contribuït de manera destacada a la millora del sistema universitari català.

Acte d’entrega de les medalles ACUP al reconeixement universitari (Barcelona, 8 de gener de 2015)

Els exrectors de les universitats de Lleida i Barcelona, Jaume Porta i Josep Maria Bricall, van rebre de mans del president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, la Medalla ACUP, un guardó que s’atorga per primer cop amb la voluntat de premiar anualment persones físiques o jurídiques que hagin contribuït de manera destacada a la millora del sistema universitari català.

També s’ha distingit amb la Medalla ACUP al reconeixement de la trajectòria universitària -en aquest cas a títol pòstum- qui fou la tercera dona catedràtica a l’Estat espanyol i secretaria d’Estat d’Universitats amb el primer Govern de Felipe González, Carmina Virgili. El guardó l’ha recollit el delegat del CSIC a Catalunya, Lluís Calvo, durant l’acte que va tinir lloc el dia 8 de gener de 2015 a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) i que ha comptat també amb la presència del seu rector, Dídac Ramírez.

Informació relacionada

Share This Post