Inici » Àgora » Èxit de participació i valoració del “Curs d’introducció a QGIS aplicat a l’enginyeria agrària”

Èxit de participació i valoració del “Curs d’introducció a QGIS aplicat a l’enginyeria agrària”

Èxit de participació i valoració del “Curs d’introducció a QGIS aplicat a l’enginyeria agrària”

Un cop més els alumnes valoren molt positivament el curs de QGis del COEAC.

Un cop més els alumnes valoren molt positivament el curs de QGis del COEAC.

El divendres dia 22 d'abril va finalitzar el "Curs d'introducció a QGIS aplicat a l'enginyeria agrària" que va tenir lloc els dies 8, 15 i 22 abril 2016 a Barcelona i en el qual es van cobrir totes les places.
 

Es tracta d'un curs d'iniciació pel maneig de sistemes d'informació geogràfica especialment indicat per a enginyers que desenvolupen la seva activitat en el món rural i altres professionals que habitualment tenen la necessitat de gestionar qualsevol tipus de informació sobre un territori determinat.
 

El programa del curs està basat en la presentació d'un programari lliure i gratuït conegut com a QGIS. Aquest software forma part de tot un ecosistema de programes de SIG lliures molt potents existents actualment.
 

El curs ha tingut molt bona valoració per part dels alumnes: El grau de satisfacció general del curs ha estat de 4,5 sobre 5 i el professor ha estat molt ben valorat (4,9 sobre 5).
 

En general els assistents han vist realitzades les seves expectatives i en alguns casos, inclús millorades, ja que han adquirit coneixements útils i interessants en el programari QGIS per a poder desenvolupar-lo professionalment.
 

La majoria recomanarien aquest curs perquè aprens molt, amb unes classes molt ben explicades i molt amenes, el curs és molt interessant , aplicable i ben realitzat, aporta coneixements de gran interès per treballar en GIS, és una aplicació molt útil. Sens dubte, és un programa de present i futur.
 

Tots els alumne van sortir molt contents i amb ganes de continuar aprofundint en els coneixements del Gis, en un proper curs d'un nivell més avançat. Més avall us deixem els propers cursos programats.

Moltes gràcies als assistents per participar en les activitats formatives del COEAC.
 

Informació relacionada

Share This Post