Inici » Àgora » Exposició de Fotografies guanyadores dels Concursos de Fotografia del COEAC – Lleida 2022

Exposició de Fotografies guanyadores dels Concursos de Fotografia del COEAC – Lleida 2022

Exposició de Fotografies guanyadores dels Concursos de Fotografia del COEAC – Lleida 2022

Es podrà visitar a l’ETSEA del 26 de setembre al 10 d’octubre de 2022

Les fotografies guanyadores i finalistes de les quatre edicions del Concurs de Fotografia del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya estaran exposades, durant l’última setmana de setembre i la primera setmana d’octubre, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida.

L’exposició està emmarcada dins dels actes de celebració del 50è aniversari de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida, i permet mostrar el nostre entorn més proper i professional, a través dels ulls dels nostres companys i companyes, que han fet, durant aquestes quatre edicions, fotografies estretament relacionades amb l’enginyeria agronòmica.

Coincidint amb l’arrencada del V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, el dilluns 26 de setembre a les 13h es farà un acte de presentació al qual assistiran alguns dels autors de les fotografies. I, a partir del mateix dia 26 i fins el 10 d’octubre, es podrà visitar l’exposició, que estarà situada al vestíbul de l’edifici principal de l’ETSEA (passadís edificis A-B). T’hi esperem!

 

Share This Post