Inici » Àgora » Fons d’Emprenedors Fundació Repsol en Eficiència Energètica

Fons d’Emprenedors Fundació Repsol en Eficiència Energètica

Fons d’Emprenedors Fundació Repsol en Eficiència Energètica

El passat divendres 14 d’octubre es va presentar a la UdL el Fons d’Emprenedors Fundació Repsol en Eficiència Energètica. Es tracta del primer fons privat per promoure les iniciatives emprenedores en matèria d’estalvi i ús responsable de l’energia i la seva transformació en projectes empresarials que generin activitat econòmica.

La convocatòria, oberta fins el 30 de novembre, inicia un procés en el que se seleccionaran fins a cinc millors projectes emprenedors i plans d’empresa en matèria d’eficiència energètica a desenvolupar a Espanya.

El passat divendres 14 d’octubre es va presentar a la UdL el Fons d’Emprenedors Fundació Repsol en Eficiència Energètica. Es tracta del primer fons privat per promoure les iniciatives emprenedores en matèria d’estalvi i ús responsable de l’energia i la seva transformació en projectes empresarials que generin activitat econòmica. La Fundació Repsol aportarà no només l’assessorament tècnic, financer i legal sinó també una dotació econòmica d’1,5 milions d’euros anuals.

La iniciativa pretén, genèricament, captar propostes empresarials i projectes novedosos focalitzats en el desenvolupament de: nous processos, tecnologies, serveis, productes i materials, tecnologies d’emmagatzematge i gestió de xarxes de transport/distribució d’energia i tecnologies de la informació, les aplicacions de les quals donin com a resultat una millora de l’eficiència energètica i/o un estalvi en el consum de l’energia.

La convocatòria, oberta fins el 30 de novembre, inicia un procés en el que se seleccionaran fins a cinc millors projectes emprenedors i plans d’empresa en matèria d’eficiència energètica a desenvolupar a Espanya. Cadascun dels cinc projectes seleccionats rebrà assessorament i tutelatge tècnic, econòmic, legal i financer i una assignació mensual, depenent del projecte, d’entre 6.000 i 12.000 euros durant el període necessari per al seu desenvolupament, que podrà tenir una durada màxima de 24 mesos. El procés finalitzarà facilitant l’accés a potencials inversors que financin el desenvolupament del projecte.

Tota la informació sobre el Fons d’Emprenedors Fundació Repsol i com dur a terme el procés d’inscripció està disponible a www.fundacionrepsol.com.

Share This Post