Inici » Àgora » iGenium’15: L’energia, estratègia de creixement, a la trobada anual de l’enginyeria.

iGenium’15: L’energia, estratègia de creixement, a la trobada anual de l’enginyeria.

iGenium’15: L’energia, estratègia de creixement, a la trobada anual de l’enginyeria.

Es presentaran els projectes d’enginyeria relacionats amb aquest àmbit i la situació laboral del sector

iGenium’15, la trobada anual de les enginyeries, dedica la seva 4a edició a l’Energia com a part de l’estratègia de creixement, el pròxim 20 d’octubre al Palau Robert de Barcelona.

Les associacions d’enginyers d’Aeronàutics, Agrònoms, Camins, ICAI, Industrials, Mines, Monts, Navals i Telecomunicació, aplegades a l’Institut d’Enginyers de Catalunya, presentaran els projectes més rellevants de l’any relacionats amb l’energia com a element imprescindible pel desenvolupament de la societat: el paper de les TIC i les xarxes intel·ligents, les centrals tèrmiques, els aerogeneradors, el tractament de residus, les turbines eòliques, la biomassa, el processament mineral, les energies renovables, són algunes de les intervencions que es debatran el 20 d’octubre al Palau Robert.

iGenium’15 comptarà també amb una taula rodona sobre enginyeria i ocupació on s’analitzaran dades rellevants sobre la situació laboral actual del sector al nostre país. Empreses com Everis, Infojobs i l’Agència per la Qualitat del Sistema Universitari, ajudaran a fer una projecció futura d’uns dels sectors capdavanters per l’economia.

La Jornada és gratuïta i s’adreça als professionals de l’enginyeria, empreses i consultores, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques.

iGenium’15 compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, Forestal Catalana, Ferrocarrils de la Generalitat, ICL Group, Mútua dels Enginyers, Caixa d’Enginyers, Lenovo, Ferrovial, Rücker Lypsa, Món Empresarial, Tecnonews, Wit Comunicació i SingularNet Consulting.

Informació relacionada

Share This Post