Inici » Àgora » XI edició del Premi Ruralapps per a l’any 2024

XI edició del Premi Ruralapps per a l’any 2024

XI edició del Premi Ruralapps per a l’any 2024

XI edició del Premi Ruralapps per a l’any 2024

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) convoca la XI edició del Premi Ruralapps 2024

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 22 d’abril de 2024.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) convoca una nova edició del Premi Ruralapps, que arriba a la onzena edició.

Amb la finalitat de promoure l’aplicació de la tecnologia en benefici dels sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural, premiant programari funcional (programari incrustat, aplicacions per a dispositius mòbils, aplicacions d’escriptori, plataformes al núvol o d’altres), que contribueixin a la millora dels esmentats sectors, es convoca el Premi Ruralapps.

Destinataris

El premi per a les dues modalitats s’adreça a qualsevol persona física o jurídica que hagi desenvolupat un programari funcional per als sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural.

Els programaris presentats poden ser de nova creació o bé estar en fase comercial.

Classe Premis

S’estableixen dos tipus de premi:

  • Ruralapps-ciència ciutadana
    Per oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i facilitar l’accés a la informació, en els àmbits agroalimentari, forestal i/o del medi rural.
  • Ruralapps-professional
    Per oferir solucions tecnològiques innovadores a les persones professionals i empreses dels sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural, i millorar els processos de producció i de gestió, l’eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat. Poden abastar des del procés de producció fins a la comercialització.

Quantia premi

Hi ha dues modalitats del premi cadascuna de les quals dotada amb 5.000 euros. Les nominacions es premien amb 2.000 euros cadascuna.

A qui va dirigit

El Premi Ruralapps –en les seves dues modalitats– està destinat a qualsevol persona física o jurídica que hagi desenvolupat un programari funcional per als sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural. Els programaris presentats poden ser de nova creació o bé estar en fase comercial.

Termini

Termini per presentar la sol·licitud: del 23 de febrer al 22 d’abril de 2024, ambdós inclosos.

Font: DACC

Informació relacionada

Més informació

Ruralcat

   

Share This Post