Inici » Àgora » Renovat el conveni de col·laboració amb la UOC, que amplia els descomptes en formació

Renovat el conveni de col·laboració amb la UOC, que amplia els descomptes en formació

Renovat el conveni de col·laboració amb la UOC, que amplia els descomptes en formació

Reunió de renovació del conveni entre el COEAC i la UOC

El passat dimarts 14 de febrer va tenir lloc la primera reunió entre els representants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), per conèixer-se i intercanviar punts de vista sobre interessos comuns. Aquesta trobada és el punt de partida a partir del qual poden anar sorgint puntualment col·laboracions entre les dues entitats.

Per part del COEAC, eren presents a la reunió la degana Conxita Villar i la secretària tècnica Maria Jesus Ortiz. I per part de la UOC, les persones assistents a la reunió van ser: Àngels Fitó, vicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat; Lucía Argüelles, professora dels estudis d’economia i empresa, investigadora sobre sistemes agroalimentaris; Carles Rocadembosch, responsable del projecte UOC rural, i Teresa Nielles, delegada territorial i membre de la coordinació del projecte UOC rural.

La degana, entre d’altres, va parlar d’alguns dels principals objectius del Col·legi, com és donar a conèixer i promocionar la nostra professió. Villar va remarcar la importància que tenim els enginyers i enginyeres agrònomes en la producció d’aliments i el desenvolupament rural, així com la visió transversal amb què comptem, que ens permet treballar en tota la cadena agroalimentària, tenint en compte en tot moment la sostenibilitat, des de les vessants ambiental, econòmica i social.

Per la seva banda, Àngels Fitó va explicar “UOC rural”, el projecte de la universitat sobre nova ruralitat, que pretén ordenar l’activitat acadèmica segons l’impacte que té al territori. Parteix del fet que la UOC està molt present a tot el territori català, pel que fa a l’alumnat, i, en aquest sentit, busca col·laboracions i sinergies per anar sumant esforços en temàtiques relacionades amb les activitats de la UOC, com són la recerca, la transferència i la docència.

Després de l’intercanvi de punts de vista, la degana Conxita Villar va assenyalar que el Col·legi es posa a la disposició de la universitat, per col·laborar en projectes de desenvolupament rural pel territori català, ja que és un punt d’interès comú per les dues organitzacions. Amb aquest apunt es va tancar la primera reunió entre els dos ens, amb molt bona valoració per part dels assistents.

Informació del conveni amb la UOC

Aquesta renovació del conveni amplia els avantatges de descompte en formació a la UOC disponibles per col·legiats i col·legiades del COEAC. Consulta’n aquí les noves condicions.

   

Share This Post