Inici » Àgora » l’ICA-Association for European Life Science Universities- s’ha reunit a la Seu del COEAC a Barcelona

l’ICA-Association for European Life Science Universities- s’ha reunit a la Seu del COEAC a Barcelona

l’ICA-Association for European Life Science Universities- s’ha reunit a la Seu del COEAC a Barcelona

El dia 16 de febrer ha tingut lloc la reunió dels membres de l’Executiva de l’ICA-Association for European Life Science Universities (http://www.ica-ls.com) a la seu de Barcelona del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida és membre d’aquesta associació europea de universitats relacionades amb l’agricultura, el forest, la producció i tecnologia dels aliments, els recursos naturals, el desenvolupament rural i el medi ambient. Vol ser una xarxa europea que recolza el intercanvi de bones pràctiques, la cooperació en experiències i projectes en el món de l’educació superior buscant sinergies per a un benefici mutu.

A la reunió de Barcelona, han preparat l’Assemblea General al voltant del tema “Educació dels joves professionals per a la alimentació del planeta i el proveïment d’una energia sostenible”. Aquesta tindrà lloc a Milà els propers 22-24 d’octubre 2015, en el context de l’Exposició sobre el “Paper de la Recerca en l’Alimentació Global i la Seguretat Alimentaria”.

Informació relacionada

Share This Post