Inici » Àgora » Llista de productes fitosanitaris per a plagues, malalties i males herbes

Llista de productes fitosanitaris per a plagues, malalties i males herbes

Llista de productes fitosanitaris per a plagues, malalties i males herbes

Secció de Paisatgisme i Jardineria de la ICEA (Institució Catalana d’Estudis Agraris)

Al web de la ICEA (Institució Catalana d'Estudis Agraris) trobaràs llistats per facilitar la consulta dels productes autoritzats pel Registre Oficial de Productes Fitosanitaris del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) en els àmbits d'utilització de jardineria exterior domèstica (JED) i parcs i jardins (PiJ).

Des de la Secció de Paisatgisme i Jardineria de la ICEA (Institució Catalana d'Estudis Agraris) han elaborat dos tipus de llistes per facilitar la consulta dels productes autoritzats pel Registre Oficial de Productes Fitosanitaris del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) en els àmbits d'utilització de jardineria exterior domèstica (JED) i parcs i jardins (PiJ).

Per a elaborar aquestes llistes s'ha fet una relació de les espècies vegetals que es troben als jardins i que el MAGRAMA inclou en el full de registre dels productes autoritzats. En uns casos s'indiquen espècies vegetals concretes (pins, alzines, rosers, geranis, etc.) i en d'altres es consideren grups d'espècies (ornamentals llenyoses, ornamentals herbàcies, etc.). En tots els casos s'indiquen les plagues, malalties o males herbes que les afecten i els productes autoritzats per a tractar-les.

Cal indicar que les espècies vegetals concretes poden estar afectades, a més de pels paràsits que figuren en el full de registre, per altres paràsits o grups de paràsits que afecten el grup vegetal al qual pertanyen.

Informació relacionada

Share This Post