Inici » Àgora » Moltes emocions a la Junta General dels @Eng_Agronoms i èxit de participació

Moltes emocions a la Junta General dels @Eng_Agronoms i èxit de participació

Moltes emocions a la Junta General dels @Eng_Agronoms i èxit de participació

Moltes emocions a la Junta General dels Enginyers Agrònoms de Catalunya i èxit de participació

El passat 30 de novembre a Barcelona es va celebrar la Junta/Assemblea General Ordinària del Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, amb un nou format que va agradar molt als participants. Per l’ocasió, es va organitzar una Junta dinàmica i ràpida, seguida de l’acte de lliurament de Premis i Distincions del COEAC i un sopar a peu dret per afavorir el retrobament i el contacte entre els assistents.

     

En general la valoració va ser molt positiva i des del Col·legi volem agrair la participació de tots els assistents. Va ser una vetllada per a recordar!! Gràcies a tots!!

La reunió de Junta/Assemblea General

En la reunió, la Junta de Govern va presentar les principals actuacions realitzades i el pressupost per a l’exercici 2019, així com la proposta de la mateixa Junta de Govern del nomenament de col·legiat d’honor al company, Joan Guim Balcells i l’elecció per a la renovació de càrrecs de la Junta de Govern.

Tant el pressupost 2019, com la proposta de Col·legiat d’Honor a en Joan Guim i la proclamació dels candidats electes van merèixer l’aprovació de la Junta General.

VÍDEO: Us deixem el vídeo que es va passar a la Junta General amb les principals actuacions realitzades el 2n semestre del 2018.

RELLEU A LA SECRETARÍA TÈCNICA DEL COEAC i NOVA PLAÇA D’AJUDANT

A més, la degana Silvia Burés, va informar de la reactivació de la Vocalia de Relacions amb el Consell i ANIA, amb el nomenament del company, Carles Estaran i també, del relleu a la Secretaría tècnica del COEAC i la nova plaça d’ajudant que es vol crear ja que el secretari tècnic Joan Guim es jubila i pren el relleu l’actual adjunt a secretari tècnic, Maria Jesus Ortiz.

 

Lliurament premis i distincions COEAC

 A continuació de la Junta/Assemblea General va tenir lloc l’emotiu Acte de Lliurament de Premis i Distincions del COEAC. Moltes felicitacions als premiats i homenatjats!!!. Molt contents i agraïts de poder fer-ho!!

  • Benvinguda nous col·legiats.

Entrega de certificat i pin a Jaume Boada Aguadé. Molt Benvinguts Tots!!

  • 1r Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster (TFM) de titulació “Màster en Enginyeria Agronòmica”.

En aquesta primera edició, el Jurat l’ha concedit a: MARC SABARTRÉS GUIX pel: “Projecte de disseny d’un sistema de coberta fotovoltaica per a una bassa de reg situada a la Comunitat de Regants del Canal Algerri-Balaguer, al TM de Castelló de Farfanya (la Noguera)”.

     

Va entregar el premi el Director Científic de l’IRTA , Jordi Garcia i el guanyador va fer una breu explicació del projecte. Resum Presentació TFG

  • 1r Concurs de Fotografia del COEAC.

Fotografia guanyadora a: David Orozco Felip, per la fotografia: Dipòsits Oli.

Finalistes:

  • Maria Font Furnols per la fotografia: Escanejant el porc
  • Cristina Gallinad Ferrer per la fotografia: Vinyes + reg suport
  • Ignasi Iglesias Castellarnau per la fotografia: Plantació de fruita

      

Enhorabona a tots!! Podeu veure les fotografies guanyadores aquí

  • Distinció 50 anys de col·legiació.

Des del COEAC es va voler fer un reconeixement molt especial als enginyers agrònoms que porten més de 50 anys vinculats al Col·legi. La degana, Silvia Burés, va fer l’entrega de pins i diploma i el company Josep Maria Vives de Quadras va fer unes paraules en nom de tots!!

       

 

  • 1r Premi Gent per Canviar el Món.

Va ser un dia molt especial perquè vam posar en marxa una nova distinció, el “1r Premi Gent per Canviar el Món” i en aquesta 1a edició va ser pel company Agustí Jardí, per la seva tasca i implicació en la implantació i difusió del BIM. Enhorabona i moltes gràcies per tot!!

      

  • Sopar a peu dret – Networking.

  • Fi de l’acte. Homenatge al Joan Guim

L’acte va finalitzar amb l’entrega de placa de Col·legiat d’honor a en Joan Guim i obsequi en nom de tots els col·legiats.

     

El COL·LEGI OFICIAL D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA A en Joan Guim Balcells per la seva estima a la professió d’enginyer agrònom i la defensa acèrrima del nostre col·lectiu. Per la seva atenció i disponibilitat amb els companys, pels seus consells, el seu suport i la seva implicació i proximitat així com, pel seu tarannà i la seva extraordinària capacitat d’empatia i vocació de servei demostrat al llarg dels anys com a secretari tècnic d’aquest Col·legi (1985 – 2018). Amb l’agraïment i el reconeixement dels companys, se’l nomena Col·legiat d’Honor Per acord de la Junta General celebrada el 30 de novembre de 2018 a Barcelona. Barcelona, 30 de novembre de 2018.

    

    

Us deixem tota la GALERIA DE FOTOGRAFIES

MOLTISSIMES GRÀCIES A TOTS PER FER-HO POSSIBLE!!

Share This Post