Inici » Àgora » Nous Focus Grups de la Xarxa Europea per a la Innovació

Nous Focus Grups de la Xarxa Europea per a la Innovació

Nous Focus Grups de la Xarxa Europea per a la Innovació

S’ha obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de cinc nous FOCUS GRUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (European Innovation Partnership “Agricultural Productivity and Sustainability”, EIP-Agri). S’espera que els grups comencin a treballar durant el març del 2020 i presentin els seus resultats i recomanacions al gener del 2021.

Temàtiques

Les temàtiques dels nous Focus Grups són les següents (s’indica la data de la primera reunió de cada grup, a la qual les persones que estiguin interessades han de poder assistir obligatòriament):

  • Fauna i agricultura. 1a reunió: 5-6 maig 2020
  • Cultius industrials no alimentaris. 1a reunió: 13-14 maig 2020
  • Plàstics en l’agricultura. 1a reunió: 19-20 maig 2020
  • Producció sostenible de boví de carn. 1a reunió: 28-29 abril 2020
  • Producció intel·ligent de cultius alimentaris (sub)tropicals. 1a reunió: 13-14 maig 2020

Destinataris

El perfil de persones que es cerquen per formar part d’aquests Focus Grups són agricultors/es, assessors/es, científics i altres actors rellevants. Hi ha un especial interès per incloure representants de productors agraris i forestals. Les persones que presentin la seva candidatura han de poder expressar-se correctament en anglès.

Termini

El termini per presentar les candidatures és el dijous 23 de gener de 2020, abans de les 23:59 hrs CET (hora de Brussel·les).

Més informació

Per a més informació sobre aquestes noves convocatòries podeu consultar aquest  document  on s’explica les tasques d’aquests Focus Grups.

Share This Post