Inici » Àgora » Nova web de la FAO per oferir més i millor informació sobre indicadors agrícoles

Nova web de la FAO per oferir més i millor informació sobre indicadors agrícoles

Nova web de la FAO per oferir més i millor informació sobre indicadors agrícoles

La FAO llança un nou web estadística que ofereix més i millor informació de fàcil accés sobre indicadors agrícoles

La FAO ha presentat una nova i renovada pàgina web de FAOSTAT, fent encara més accessible per a l'ús públic la base de dades estadístiques més completa del món sobre alimentació, agricultura, pesca, silvicultura, gestió de recursos naturals i nutrició.

L'eina web actualitzada -actualment en la seva quarta edició-, incorpora múltiples millores tecnològiques, de vegades poc visibles, així com diverses innovacions fàcils d'usar, plena compatibilitat amb dispositius mòbils i noves opcions de descàrrega que milloraran significativament l'experiència general de l'usuari.

FAOSTAT ofereix accés gratuït, obert i senzill a sèries temporals i dades transversals de 245 països i territoris des de l'any 1961. Rep habitualment unes 200.000 visites mensuals de estadístiques nacionals, funcionaris governamentals, investigadors, sector privat, agències internacionals, societat civil i mitjans de comunicació de tot el món.

Més fàcil d'usar i amb més contingut

La nova web ofereix ara una interfície d'usuari completament nova i d'última generació, a la qual es pot accedir des del telèfon mòbil, la tauleta i l'ordinador personal. Les seves opcions de cerca s'han ampliat, els filtres s'han millorat i la navegació s'ha simplificat, mentre que l'arquitectura general del sistema s'ha flexibilitzat, permetent que la publicació de nous conjunts de dades sigui més ràpida en el futur.

La visualització de dades s'ha millorat amb la nova eina, i ara es poden descarregar conjunts de dades, mapes i gràfics personalitzats que anteriorment només es podien consultar.

El nou FAOSTAT incorpora també una nova característica: ofereix un conjunt d'indicadors clau -entre ells, l'ús de la terra i la producció alimentària o l'accés als aliments i les partides pressupostàries dels governs destinades a l'agricultura- que poden consultar-se per país, regió i a nivell mundial.

Informació relacionada

Share This Post