Inici » Àgora » Base de dades de serveis d’assessorament (i2connect)

Base de dades de serveis d’assessorament (i2connect)

Base de dades de serveis d’assessorament (i2connect)

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural participa  en el projecte europeu “Connectant assessors per a impulsar la innovació interactiva en agricultura i silvicultura – i2connect”, que es porta a terme dins de programa H2020 fins al 2024, per un consorci de 24 membres provinents de 17 països europeus.

Finalitat

La finalitat d’aquest projecte és facilitar eines i metodologies als assessors agraris i a les seves organitzacions per tal que s’involucrin i donin recolzament a processos d’innovació. L’estratègia de l’i2connect és utilitzar les xarxes i les experiències d’èxit existents per crear una xarxa més àmplia i per impulsar els canvis necessaris per afavorir el desenvolupament d’una cultura de suport a la innovació.

Registre

Actualment s’estan recollint a nivell europeu dades de persones i organitzacions que assessoren en producció agroalimentària i forestal, així com en altres aspectes relacionats amb les àrees rurals. Us convidem a donar un cop d’ull a la pàgina web del projecte i a donar-vos d’alta en aquest directori per tal de formar part de la xarxa europea que s’està construint i per tal d’estar directament informats de les novetats del projecte:

REGISTRA’T

Share This Post