Inici » Àgora » Inaugurada l’Exposició de Fotografies del Concurs de Fotos del COEAC, a l’ETSEA (Lleida)

Inaugurada l’Exposició de Fotografies del Concurs de Fotos del COEAC, a l’ETSEA (Lleida)

Inaugurada l’Exposició de Fotografies del Concurs de Fotos del COEAC, a l’ETSEA (Lleida)

Una vintena de persones van assistir a l’acte de presentació a l’ETSEA

El passat dilluns es va inaugurar l’Exposició de Fotografies guanyadores i finalistes del Concurs de Fotografies del COEAC, en un acte que va comptar amb la presència del Rector de la Universitat de Lleida Jaume Puy; el director de l’ETSEA i company enginyer agrònom Jordi Graell; la presidenta d’ANIA Mª Cruz Díaz, i la degana del COEAC Conxita Villar. A més, també van assistir a la inauguració tres dels autors de les fotografies guanyadores: els companys Ignasi Servià i Oscar Trindade, i la companya Nuria Moreno.

Tant el rector com el director de l’Escola i la presidenta van felicitar la feina feta amb el concurs, que fomenta la promoció de l’enginyeria agronòmica i anima els professionals a donar a conèixer el sector. La degana va demanar als autors de les fotografies que estiguessin presents durant els parlaments, felicitant-los i animant-los tant a ells com a tots els companys i companyes a participar enguany a la cinquena edició del Concurs. I Villar també va agrair a l’Escola i la Universitat que acollissin l’exposició.

Després dels parlaments, es va oferir un refrigeri i una copa de cava a tots els assistents.

L’exposició es podrà visitar del 26 de setembre al 10 d’octubre de 2022, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (CLICA AQUÍ PER A MÉS INFORMACIÓ).

Recull de fotografies de l’Acte de Presentació

       

Share This Post