Inici » Àgora » PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN ELS PAISATGES. Regió Metropolitana de Barcelona

PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN ELS PAISATGES. Regió Metropolitana de Barcelona

PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN ELS PAISATGES. Regió Metropolitana de Barcelona

La web “ETS PART DEL PAISATGE. PARTICIPA” (http://www.catpaisatge.net) és  de consulta ciutadana  i sobre el Catàleg de paisatge de la Regió Metropolitana de Barcelona, un dels cinc catàlegs que està elaborant actualment.

La consulta romandrà oberta fins al proper 31 d’octubre.

La web “ETS PART DEL PAISATGE. PARTICIPA” (http://www.catpaisatge.net) és  de consulta ciutadana  sobre el Catàleg de paisatge de la Regió Metropolitana de Barcelona, un dels cinc catàlegs que està elaborant actualment.

La consulta és una de les eines previstes per l’Observatori del Paisatge de Catalunya per implicar la societat en la gestió i planificació del paisatge.

Durant la redacció dels altres catàlegs de paisatge iniciats fins ara (Camp de Tarragona, Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Terres de l’Ebre i Comarques Gironines) ja es va utilitzar la mateixa eina, a través de la qual s’han recollit més de 2.500 opinions que s’han tingut en compte en la redacció dels respectius catàlegs.

La consulta romandrà oberta fins al proper 31 d’octubre.

Com a obsequi, les persones que completin les preguntes podran descarregar-se un estalvi de pantalla per a l’ordinador amb imatges dels paisatges de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Accés a la consulta del Catàleg de paisatge de la Regió Metropolitana de Barcelona:

http://www.catpaisatge.net/cat/catalegs/B/enquesta1.php

Més informació sobre els catàlegs de paisatge de Catalunya:

http://www.catpaisatge.net

Share This Post