Inici » Àgora » Aigües Segarra-Garrigues rep la visita de membres de les Comissions de l’Aigua i d’Agrosèniors

Aigües Segarra-Garrigues rep la visita de membres de les Comissions de l’Aigua i d’Agrosèniors

Aigües Segarra-Garrigues rep la visita de membres de les Comissions de l’Aigua i d’Agrosèniors

El passat divendres 25 de març, un grup reduït de companys que formen part de les Comissions de l’Aigua i d’Agrosèniors, acompanyats pel delegat del COEAC a Lleida Domènec Vila, van visitar Aigües Segarra-Garrigues (ASG), que és l’empresa privada que té l’encàrrec d’executar les obres de concentració parcel·lària, i de redactar els projectes, executar, explotar i mantenir la xarxa de distribució del regadiu del Sistema Segarra-Garrigues.

La presentació, majoritàriament des de la seu de telecontrol la van fer tres persones de l’empresa ASG,  el president executiu Miquel Galvarriato; el director d’operacions i manteniment Jordi Sala, i l’enginyera agrònoma Rosa Miró.

La visita es va iniciar amb la visualització d’un vídeo corporatiu, que va anar seguit d’una sèrie de presentacions, dividides bàsicament en 3 parts: control d’elements primaris, control de comptadors i web del regant.

    

Es tracta d’un regadiu dissenyat a demanda, en el qual tothom pot regar les 24 hores del dia. A les zones de dotació completa es garantitza una pressió de 25 mca en el punt més desfavorable de la finca; mentre que a las zonas de reg de suport són 10 mca. Actualment el cost energètic representa un 46%, mentre que l’any 2002 era un 30%.

La plantilla d’ASG està formada per 48 persones, entre les quals hi ha diversos companys agrònoms perquè es tracta d’una transformació de regadiu.

Font: Blog iagua.es company Ignasi Servià 

         

Share This Post