Inici » Àgora » Oberta la convocatòria de la IV edició dels premis Mujer agro

Oberta la convocatòria de la IV edició dels premis Mujer agro

Oberta la convocatòria de la IV edició dels premis Mujer agro

Els Premis MUJER AGRO arriben a la seva IV edició. Siete Agromarketing aposta un any més per impulsar la visibilitat de les dones agroprofessionals i la professionalització de les dones rurals. L’agència de comunicació i màrqueting líder al sector agroalimentari, i eComercio Agrari, diari digital d’informació agroalimentària, convoquen la IV Edició dels Premis MUJER AGRO, amb el principal objectiu d’impulsar la igualtat d’oportunitats en la cadena de valor i indústria agroalimentària a través de la visibilitat de projectes reals.

Siete Agromarketing ha creat aquests guardons amb la finalitat de distingir i reconèixer la trajectòria d’aquelles dones, empresa, homes i col·lectius que destaquin pel seu compromís, projectes i dedicació en la lluita per la igualtat gènere.

Com a gran novetat en aquesta IV Edició, els guardons incorporen una nova categoria, que se suma a les cinc existents en anteriors edicions. Es tracta del Premi MUJER AGRO Food Tech, amb la qual volen posar en valor noves iniciatives dutes a terme per dones agroprofessionals relacionades amb projectes empresarials d’emprenedoria amb base tecnològica, Start Up, o projectes de R + D + I.

La creació d’aquests guardons anuals forma part del conjunt d’iniciatives desenvolupades per Mujer Agro (www.mujeragro.es) per posar en valor l’empoderament de les dones en els llocs de responsabilitat d’organitzacions, associacions i cooperatives, així com en els consells de administració d’empreses i grups econòmics, en tota la cadena de valor de el sector agroalimentari i la indústria.

La naturalesa dels premis comparteix la línia fundacional del Fòrum Mujer Agro, espais per al diàleg que reuneix dones i homes, directius, professionals, empresaris i emprenedors integrants de tota la cadena agroalimentària, que es desenvolupa al voltant de ponències, tertúlies dinàmiques i innovadores i entrevistes ‘one-to-one’.

CATEGORIES

Després de l’èxit de les tres primeres edicions, queda oberta la convocatòria per a la presentació de les candidatures, des del 15 de juliol fins al 20 d’octubre a les 23:59 hores, les bases reguladores dels premis estableixen sis categories: ‘Premi Dona agro, ‘Premi Dona agro Joventut’, ‘Premi Dona agro empresa’, ‘Premis Dona agro Home’ i ‘Premi Dona agro Emprenedoria’ i ‘Premi Dona agro Food Tech’.

El jurat, per a la seva deliberació, tindrà en compte no només la candidatura presentada, que sí serà la base d’estudi, sinó també tota la trajectòria empresarial de l’empresa, dona o home que opti al premi.

Candidatura MUJER AGRO

Es podran presentar aquelles dones , que els projectes i iniciatives s’hagin distingit a Espanya, tant per la seva trajectòria professional, com per les accions dutes a terme en la seva lluita per la igualtat. Es valoraran especialment les accions empreses durant l’últim any en la seva lluita per la igualtat entre dones i homes en l’àmbit laboral, social, polític i econòmic.

Candidatura MUJER AGRO Joventut

Aquesta candidatura pretén impulsar el relleu generacional i destacar la figura de la jove empresària i emprenedora que destaqui per la seva feina en l’àmbit agroalimentari; o investigadora amb iniciatives o projectes en el sector agroalimentari. Podran presentar joves menors de 35 anys.

Candidatura MUJER AGRO Empresa

Podran concórrer aquelles empreses del sector privat que s’hagin distingit per promoure la igualtat d’oportunitats de gènere en el sector agroalimentari i, en particular, per haver fomentat durant l’últim any el desenvolupament i consolidació de polítiques d’igualtat encaminades cap a l’augment de la representació del sexe femení en els equips directius i en els consells d’administració, així com a través de programes de conciliació de la vida professional i personal.

Candidatura MUJER AGRO Home

Podran presentar-se aquelles figures masculines que hagin destacat pel seu elevat grau de defensa dels drets de les dones i la igualtat d’oportunitats en el si d’una organització empresarial i pel seu impuls a projectes d’incorporació de la dona en els òrgans de direcció de les empreses agroalimentàries.

Candidatura MUJER AGRO Emprenedoria

Podran concórrer aquells projectes encaminats a la promoció de l’emprenedoria i la innovació en la cadena de subministrament agroalimentària, l’objectiu hagi estat impulsat per una dona o per un grup de dones del sector empresarial. Es valorarà el foment d’aquest impuls al llarg de l’últim any.

Candidatura MUJER AGRO Food Tech

Aquesta categoria compta amb bases i jurat propi, integrat per organitzacions rellevants en el camp tecnològic i investigació, que valoraran els projectes presentats des d’un punt de vista tècnic i social, i amb el requisit imprescindible que estigui fundat, co-fundat, liderat o executat per una dona o dones.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

El termini per a la presentació de les candidatures comprèn des del 15 de juliol de 2021 fins el 20 d’octubre de 2021 a les 23:59 hores. Les candidatures han d’enviar-se per correu electrònic a la següent adreça: mujeragro@sieteagromarketing.com.

El mateix candidat no podrà ser aspirant a més d’una categoria, ni haver resultat guanyador en la categoria a la qual opti en anteriors edicions.

La participació en els IV Premi Dona Agro suposa l’acceptació de les bases d’aquesta convocatòria, així com de la decisió de Jurat.

BASES

Share This Post