Inici » Àgora » Premis d’Excel·lència Energètica de la Generalitat de Catalunya

Premis d’Excel·lència Energètica de la Generalitat de Catalunya

S’ha obert el termini per poder presentar-se als Premis d’Excel·lència Energètica 2013 que convoquen el ICAEN i el Departament d’Empresa i Ocupació. Aquest premis tenen per objecte el reconeixement d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

S’ha obert el termini per poder presentar-se als Premis d’Excel•lència Energètica 2013 que convoquen el ICAEN i el Departament d’Empresa i Ocupació. Aquest premis tenen per objecte el reconeixement d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques.

Poden optar als premis les empreses o entitats públiques o privades que tinguin domicili a l’àmbit territorial de Catalunya i que hagin realitzat projectes, actuacions i iniciatives en les modalitats previstes quan la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya.

El premis té les modalitats següents:
a) Actuació / Projecte. Empresa o entitat que hagi dut a terme una instal•lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi o la diversificació energètica, o de l’aprofitament de les energies renovables.
b) Sensibilització. Empresa o entitat que s’hagi distingit per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables.
c) Internacionalització. Empresa o entitat que hagi desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables.
d) Emprenedoria i ocupació. Empresa o entitat que s’hagi distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

El termini per presentar-se és fins 8 de novembre

Informació relacionada

Share This Post