Inici » Àgora » Presents al 22è Concurs Internacional de Roses Noves, la degana formà part del jurat

Presents al 22è Concurs Internacional de Roses Noves, la degana formà part del jurat

Presents al 22è Concurs Internacional de Roses Noves, la degana formà part del jurat

El passat cap de setmana, del 6 al 8 de maig, coincidint amb la primera floració de les roses, es va celebrar a Barcelona un any més el concurs de Roses Noves. Enguany, la degana del Col·legi, Conxita Villar, va formar part del jurat del concurs.

Totes les varietats presentades al concurs estaven creades per experts roseristes a partir d’encreuaments de varietats existents. Són inèdites i no han estat mai comercialitzades.

Enguany hi han participat un total de 30 obtentors d’11 països: Bèlgica, Dinamarca, Estats Units, Espanya, França, Itàlia, Japó, Nova Zelanda, Polònia i Països Baixos, que han presentat un total de 102 varietats de roses noves. Totes elles estaven exposades al Parc de Cervantes, on centenars de persones les van visitar durant tot el cap de setmana.

El jurat internacional del concurs estava integrat per experts en roses, roserars, aficionats i professionals rellevants del sector tant locals com d’arreu del món. Així mateix, totes les persones que van visitar el roserar del Parc de Cervantes van poder participar en la votació de la Rosa Ciutadana 2022.

A la vista al Roserar, a més de la col·lecció permanent, es podien veure les noves varietats de rosers presentades a Concurs i, en el Jardí del Palmarès, les guanyadores d’edicions anteriors.

     

Foto de família de la jornada d’avaluació del Jurat Expert del 22è Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona:

Font: Web Ajuntament Barcelona

   

Share This Post