Inici » Àgora » Enquesta de la Comissió Europea sobre riscos i vulnerabilitats en el subministrament d’aliments de la UE

Enquesta de la Comissió Europea sobre riscos i vulnerabilitats en el subministrament d’aliments de la UE

Enquesta de la Comissió Europea sobre riscos i vulnerabilitats en el subministrament d’aliments de la UE

En el marc de l’estratègia de la “granja a taula”, la Comissió de la Unió Europea planeja l’elaboració d’un pla de contingència per assegurar l’abastiment alimentari. Com a part dels treballs previs per a l’elaboració d’aquest pla, s’està elaborant un estudi sobre “Mapeig de riscos i vulnerabilitats a la cadena de subministrament d’aliments de la UE“.

En aquest sentit, la Comissió Europea ha distribuït una enquesta en línia, que està disponible en anglès i en tots els idiomes de la UE, i demana a les parts interessades que la completin abans del 30 de juny.

L’enquesta està adreçada a tots els actors dels sistemes alimentaris tant a nivell nacional com de la UE, incloses les organitzacions de parts interessades empresarials i les empreses privades, les autoritats competents, la investigació i les organitzacions internacionals. L’objectiu de l’enquesta és analitzar i prioritzar els principals riscos i vulnerabilitats clau identificats prèviament a través d’entrevistes i revisió de literatura.

    

Share This Post