Inici » Àgora » Reconeixement als companys que han estat directors i directora de l’ETSEAFIV, en el marc dels 50 anys de l’Escola i els 70 anys del Col·legi

Reconeixement als companys que han estat directors i directora de l’ETSEAFIV, en el marc dels 50 anys de l’Escola i els 70 anys del Col·legi

Reconeixement als companys que han estat directors i directora de l’ETSEAFIV, en el marc dels 50 anys de l’Escola i els 70 anys del Col·legi

En el marc de la Junta/Assemblea General del COEAC, que va tenir lloc el dia 17 de juny, i coincidint amb la commemoració dels 50 anys de l’ETSEAFIV i els 70 anys del Col·legi, es va fer un homenatge als diferent companys que han estat directors de l’Escola.

Acte reconeixement companys i companya directors ETSEAFIV

L’acte va estar conduït pel delegat de Lleida Domènec Vila. Després d’una petita introducció de la degana Conxita Villar, el rector de la UdL Jaume Puy va dir unes paraules de benvinguda i agraïment. A continuació, Domènec Vila va conduir l’entrega de les estatuetes amb la forma de la “a” característica del logotip del Col·legi als directors presents.

Els companys directors i directora de l’ETSEAFIV homenatjats són:

 

JOSÉ BAQUERO (1972-1976) – DEP

 

Juan Antonio Martín (1978-1984) – Li va fer l’entrega el vocal d’afers exteriors Carlos Estaran

    

Jaume Porta (1984-1987) – Li va fer l’entrega el vocal de Lleida Víctor Falguera        

Francisco Juárez (1990-1998) – Li va fer l’entrega el vicedegà Josep Maria Dilmé

   

Jaume Lloveras (2007-2010) –  Li va fer l’entrega el representant dels preassociats Ferran Martí

   

Rosa Teira (2010-2013) – Li va fer l’entrega la tresorera Paquita Escoi

   

Narciso Pastor (2013-2019) – Li va fer l’entrega la degana Conxita Villar

     

Jordi Graell (des de 2019, actual director) – Va excusar assistència

Com que Graell no va poder estar present a l’acte, el company Narciso Pastor, director entre els anys 2013 i 2019, va ser l’encarregat de dir unes paraules en nom de tots els directors i directora de l’Escola.

Tot seguit, el delegat de Lleida Domènec Vila va finalitzar l’acte i va donar pas a la Presentació de la campanya de commemoració dels 70 anys del COEAC.

Impactes en mitjans de comunicació

Nota de premsa

Descarrega’t aquí en pdf la nota de premsa: RECONEIXEMENT A L’ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA AGROALIMENTÀRIA DE LLEIDA (ETSEAFIV) PER PART DEL COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA (COEAC)

Enllaços relacionats

      

Share This Post