Inici » Àgora » Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2023, a Lleida (ETSEAFIV)

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2023, a Lleida (ETSEAFIV)

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2023, a Lleida (ETSEAFIV)

Enguany hem aprofitat la commemoració de dos aniversaris assenyalats per al nostre col·lectiu (els 70 anys del Col·legi i els 50 anys de l’Escola de Lleida) per celebrar la Junta/Assemblea General de juny a l’ETSEAFIV (UdL), que va tenir lloc el passat dissabte 17 de juny.

A dos quarts de dotze van començar a arribar els assistents, companys i companyes de totes les demarcacions i les seves famílies, que van fer un cafè i van esmorzar mentre es retrobaven i es posaven al dia. Tot seguit, a les dotze, van començar els diferents actes de la jornada: les persones acompanyants van fer una activitat molt entretinguda i divertida d’escacs i robòtica (Chessbotic) i els col·legiats i col·legiades van iniciar la Junta/Assemblea General.

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

El company i exdirector de l’ETSEAFIV Narciso Pastor va ser l’encarregat de donar la benvinguda en nom de l’Escola, i el vocal de Lleida Víctor Falguera va fer l’obertura de la Junta General. En absència del secretari Arturo Sánchez, Falguera va conduir l’acte.

Després de l’aprovació de les actes anteriors i la lectura de les altes i baixes, la degana Conxita Villar va donar compte del propòsit, els reptes i el pla d’acció del Col·legi i l’Associació, destacant la importància de la comunicació i les relacions, tant intercol·legials com extracol·legials. Seguidament, la tresorera Paquita Escoi va presentar els tancaments de comptes del 2022 que, un cop explicats amb detall, van quedar aprovats per unanimitat. Finalment, va tenir lloc el torn obert de paraules, en el qual diversos companys van fer una sèrie d’intervencions que van ser recollides pels membres de la Junta de Govern. La degana va agrair la participació dels companys i va cloure la Junta/Assemblea General.

A continuació va tenir lloc l’Acte de Reconeixement als col·legiats i a la col·legiada que han estat directors de l’ETSEAFIV, i després la Presentació de la campanya de commemoració dels 70 anys COEACdurant la qual es va fer un reconeixement als degans i secretaris tècnics del COEAC.

Finalment, la degana Conxita Villar va cloure l’acte, agraint un cop més l’assistència i la participació de tothom, i va donar indicacions perquè cada company i companya agafés una gorra amb l’estampat dels 70 anys i sortís tothom a fora a fer la foto de grup, abans de procedir al dinar de germanor.

Acords

La Junta/Assemblea del 17 de juny de 2023 aprova per unanimitat el tancament de comptes de l’exercici 2022.

Galeria de fotos

MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I QUE TINGUEU UN BON ESTIU. FINS LA PROPERA!

Enllaços relacionats

      

Share This Post