Inici » Àgora » Codi Electrònic Crisi Sanitària COVID-19. Recopilació normativa estatal i autonòmica

Codi Electrònic Crisi Sanitària COVID-19. Recopilació normativa estatal i autonòmica

Codi Electrònic Crisi Sanitària COVID-19. Recopilació normativa estatal i autonòmica

A causa de la situació de crisi sanitària generada pel virus COVID-19, l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat ha estimat  elaborar un recull actualitzat de la normativa en la matèria dictada a l’efecte.

El codi electrònic Crisi sanitària COVID-19 recull el text consolidat de la normativa estatal publicada al BOE en relació amb aquesta situació d’emergència de salut pública. A més, i donat que la situació demanda l’actuació concurrent de tots els poders públics en l’exercici de les seves respectives competències, ofereix, a la nota introductòria, una relació de la normativa dictada fins al moment per les comunitats autònomes, facilitant l’accés a la mateixa mitjançant hipervincles als diaris oficials corresponents.

A causa de l’extraordinari interès que té aquesta publicació, tant per als gestors de la crisi com per la ciutadania en general, i al seu permanent actualització, l’Agència Estatal Butlletí Oficial de l’Estat et convida a accedir a la informació, mitjançant el vincle a la Biblioteca Jurídica Digital, des d’on es pot consultar i descarregar, de forma lliure i gratuïta.

Documentació relacionada

Share This Post