Inici » Àgora » La degana es reuneix amb els nous companys i companyes per donar-los la benvinguda

La degana es reuneix amb els nous companys i companyes per donar-los la benvinguda

La degana es reuneix amb els nous companys i companyes per donar-los la benvinguda

La degana Conxita Villar es va reunir amb els nous companys i companyes el passat dilluns 23 de gener, per donar-los la benvinguda al Col·legi i explicar-los el funcionament d’aquest. Tots ells es van mostrar interessats en les activitats que s’organitzen des del COEAC i van agraïr aquesta trobada amb la degana per conèixer una mica el col·lectiu.

Primer de tot, Villar els va posar en context sobre l’organització interna del Col·legi: la Junta de Govern, la Junta General, les Comissions i Grups de Treball… A continuació, va exposar els diferents serveis que es donen als col·legiats i col·legiades, com són les formacions, la pòlissa de responsabilitat civil, els certificats professionals, l’assessorament, la defensa de la professió, la circular setmanal, els descomptes en altres entitats, etc. A més, se’ls va animar a participar en les diferents activitats i visites, i inclús a formar part de les Comissions que creguin.

La degana i els companys i companyes assistents van coincidir en la importància de promocionar la professió, des de les escoles i instituts fins els mitjans de comunicació, passant per les xarxes socials i el contacte humà. Per aquest motiu, Conxita Villar demanava als assistents que diguin la seva professió sense por, i amb l’objectiu que les enginyeres i enginyers agrònoms arribin a l’oïda de tothom.

Aquesta reunió ha permès un primer contacte i intercanvi de punts de vista, en què els nous companys i companyes han pogut explicar què fan i què esperen del Col·legi, per poder tenir en compte les seves propostes treballar en aquesta línia.

 

Share This Post