Inici » Àgora » Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt. Un exemple, el que gestiona el company Josep Maria Vallès al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron.

Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt. Un exemple, el que gestiona el company Josep Maria Vallès al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron.

Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt. Un exemple, el que gestiona el company Josep Maria Vallès al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron.

Article publicat a La Vanguardia el dia 28 de novembre 2021 que recull una sèrie d’inciciatives, entre les quals, s’esmenta la del company Josep Maria Vallès.

“A Barcelona destaca el gran hort ubicat al remodelat Mercat de la Vall d’Hebron. L’enginyer agrònom Josep Maria Vallès, des de la Cooperativa Tarpuna, s’encarrega de la seva gestió i de coordinar els voluntaris que en fan el manteniment. “És una iniciativa singular, no hi ha res igual a tot Catalunya”.  Article publicat a La Vanguardia el dia 28 de novembre 2021”.

Terrats verds i comestibles, la revolució dels horts urbans apunta alt

La tendència a plantar horts d’hortalisses a terrats urbans va en augment. Una manera de reconnectar amb la natura, oxigenar l’aire i convertir espais fèrtils inerts entre l’asfalt

Els cultius urbans arrelen als terrats. Compartits o privats, impulsats per entitats socials, companyies o emprenedors que entenen aquesta pràctica com tota una revolució en què només veuen beneficis i que la pandèmia no ha fet més que refermar.

El fenomen Urban Farming, afirmen els experts consultats, s’estén al món desenvolupat i no és una moda passatgera, sinó que ha arribat per quedar-s’hi.

Llegeix més

Share This Post