Inici » Àgora » El company Víctor Falguera és el nou coordinador general del CIDAF CAT i BIOHUB CAT

El company Víctor Falguera és el nou coordinador general del CIDAF CAT i BIOHUB CAT

El company Víctor Falguera és el nou coordinador general del CIDAF CAT i BIOHUB CAT

El CIDAF CAT i el BIOHUB CAT

El Centre d’Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF) concentra l’oferta de serveis públics i privats que s’ofereixen a Catalunya per fer avançar la implantació de solucions digitals en aquests sectors.

El Hub de la Bioeconomia de Catalunya (BioHubCat) accelera el desenvolupament de models de producció i de negoci vinculats a la bioeconomia. És una de les quinze Accions Transformadores definides al I Pla d’Acció de l’Estratègia de la Bioeconomia de Catalunya 2030, aprovada pel Govern.

Víctor Falguera, nou coordinador general del CIDAF CAT i BIOHUB CAT

El company Víctor Falguera, enginyer agrònom, vocal de Lleida del Col·legi, és doctor en Ciència
i Tecnologia Agrària i Alimentària per la UdL; doctor en Enginyeria i Tecnologies Avançades per la UB, i consultor i professor sobre estratègies i polítiques de desenvolupament territorial basades en la innovació i gestió de la R+D+i per al sector agroalimentari, amb una àmplia experiència a Europa i Llatinoamèrica. I ara s’incorpora com a nou coordinador general del CIDAF CAT i BIOHUB CAT.

La feina de coordinador general consisteix a dirigir les actuacions necessàries perquè el CIDAF CAT i el BIOHUB CAT es posin en funcionament i siguin útils a les empreses.

Ressò mediàtic

Llegeix a continuació la interessant entrevista que li ha fet el nou diari Analític Lleida:

 

Share This Post