Inici » Àgora » Convocatòries Horizon Europe

Convocatòries Horizon Europe

Convocatòries Horizon Europe

El programa de finançament de recerca i innovació Horizon Europe, inclou convocatòries obertes a la participació de Grups Operatius i altres iniciatives dels AKIS (Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles). Es tracta de projectes multiactor i de xarxes temàtiques i d’assessorament, que tenen per objecte millorar la col·laboració entre persones agricultores, assessores, investigadores, xarxes de PAC, … de manera que s’asseguri l’actualització de coneixements i innovació disponibles per al sector.

Convocatòries obertes

En concret hi ha tres convocatòries obertes actualment (Termini de presentació: 10 de març de 2022 a les 17:00, hora de Brussel·les):

En aquests projectes han de participar com a mínim 5 grups operatius de 3 estats membres, per aprendre i intercanviar experiències entre ells així com amb altres experts en el camp que es cobreixi. Els projectes han de tenir una durada mínima de 3 anys i poden rebre fins a 3 milions d’euros.

Aquestes Xarxes poden tractar qualsevol tema que es cregui oportú (no hi ha temes predefinits). L’objecte és resumir, compartir i presentar -en un llenguatge fàcil atractiu i adaptat a les persones agricultores i forestals- les millors pràctiques existents i els resultats de recerca que estan preparats per posar-se en pràctica, però que no són prou coneguts ni utilitzats pels professionals. Els projectes han de tenir una durada mínima de 3 anys i poden rebre fins a 3 milions d’euros.

Aquest tipus de projectes pretén posar en marxa una xarxa europea d’assessors interconnectats per compartir coneixements, millorar les seves habilitats i transmetre informació innovadora a sector. Els projectes han de tenir una durada mínima de 3 anys i poden rebre fins a 4 milions d’euros.

Més informació

A la pàgina web de l’EIP-AGRI, trobareu més informació sobre aquestes convocatòries, així com informació sobre Grups Operatius de tota europa.

Share This Post