Inici » Àgora » WEBINAR INFORMATIU SOBRE L’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

WEBINAR INFORMATIU SOBRE L’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

WEBINAR INFORMATIU SOBRE L’ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

El dia 23 de maig va tenir lloc un seminari web organitzat pels 9 col·legis professionals d’enginyers agrònoms que compartim pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil. La jornada va ser impartida  per Rebeca Alonso, la responsable del col·lectiu d’enginyers agrònoms a la corredoria Howden.

Rebeca Alonso va incidir en els aspectes més importants i avantatges de la pòlissa col·legial, ens va mostrar exemples de sinistralitat i va resoldre els dubtes dels participants que van mostrar molt interès en la temàtica de la sessió.

TROBARÀS EL VÍDEO DE LA SESSIÓ AL FINAL D’AQUESTA PÀGINA (PÀGINA EXCLUSIVA PER A COL·LEGIATS/DES):

Accés al vídeo de la jornada 

Nou servei d’assessorament gratuït per a col·legiades i col·legiats

Al final del webinar es va informar d’un nou servei d’assessorament, gratuït per a col·legiades i col·legiats.

Presentació dels riscos existents i els problemes de cobertura

Els riscos es divideixen en dos tipus: riscos corrents (són els actuals, per exemple accidents o malalties) i riscos futurs (són els no actuals, per exemple la jubilació, la pèrdua de capacitat econòmica o la defunció).

Cotitzem a la Seguretat Social perquè ens doni una sèrie de prestacions (per exemple assistència mèdica, prestació econòmica quan estem de baixa, prestacions de viudetat o jubilació), però existeix la possibilitat que aquesta no sigui suficient per fer front a les nostres necessitats (per exemple despeses d’escoles o hipoteques). La solució a aquest problema és compatibilitzar la cobertura pública amb un pla de cobertura privada.

Aquests càlculs són complexes, i per això els professionals de Howden ens poden ajudar a valorar les possibilitats.

Funcionament del servei d’assessorament que ofereix Howden gratuïtament als col·legiats/des

Els professionals de Howden analitzen analitzen el cas particular de la persona interessada, a través de les bases de cotització, totes les dades que se’ls hi faciliten i la situació concreta de la persona. Amb tot això, fan un informe molt visual, expliquen com està la normativa i quines opcions té la persona interessada.

A partir d’aquí, el col·legiat o col·legiada interessat, té prou informació per decidir si ja en té prou amb la cobertura pública o si és millor que ho compatibilitzi amb cobertures privades.

Les persones interessades a fer ús d’aquest servei, es poden posar en contacte amb la secretaria del COEAC a agronoms@agronoms.cat.

 

Share This Post