Inici » Àgora » Xerrada: “”Els drons i la seva aplicació a l’agricultura” al COEAC.

Xerrada: “”Els drons i la seva aplicació a l’agricultura” al COEAC.

Xerrada: “”Els drons i la seva aplicació a l’agricultura” al COEAC.

Ahir, dia 8 de maig, va tenir lloc la Xerrada sobre “Els drons i la seva aplicació a l’agricultura”, un tema punter i de molta actualitat. L’objectiu de la xerrada ha estat el de Conèixer les noves tecnologies avançades i les seves aplicacions a l’agricultura de precisió, així com conèixer els serveis que poden oferir les empreses.

La presentació de la Xerrada ha estat a càrrec de la degana, Silvia Burés, que ha donat pas a les dues intervencions.

“Eines de fenotipage massiu de camp en millora de conreus”. A càrrec del Dr. Josep Lluis Araus, Catedràtic de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia Vegetal de la Universitat de Barcelona, que ha parlat sobre la utilització i aplicacions de les plataformes tipus drons (avions, policopters, “drons” en general” i d’altres plataformes) i els sensors que carreguen en el maneig i monitoreig de conreus, predicció de rendiment i qualitat.

“ Aplicació de la teledetecció aèria a HEMAV”. A càrrec del Sr. Mauro J. Bernal González, enginyer tècnic agrícola. Responsable del departament de teledetecció agrícola en HEMAV. HEMAV és una StartUp tecnològica, ambiciosa i jove nascuda al 2012 a Barcelona que ofereix serveis en els sectors de gravació aèria i teledetecció agrícola fent servir UAVs (Unmanned aerial vehicles). Entre d’altres, ens han explicat el que fan i com ho fan i han donat una pinzellada sobre l’evolució de la situació legal.

La valoració general per part dels assistents ha estat molt bona.

Moltes gràcies a tots els participants i assistents!

Us deixem les ponències!

Informació relacionada

Share This Post