Inici » Àgora » EL MIRADOR DEL ROC DEL QUER. SOBREPASSAR ELS LÍMITS. DESAFIAR LA GRAVETAT

EL MIRADOR DEL ROC DEL QUER. SOBREPASSAR ELS LÍMITS. DESAFIAR LA GRAVETAT

EL MIRADOR DEL ROC DEL QUER. SOBREPASSAR ELS LÍMITS. DESAFIAR LA GRAVETAT
Publicacions

Publicació: EL MIRADOR DEL ROC DEL QUER. SOBREPASSAR ELS LÍMITS. DESAFIAR LA GRAVETAT

El mes de novembre 2018, el company Raimon Díaz Mariño va estar premiat a la XL Nit literària Andorrana, al premi “Sant Miquel d’Engolasters” d’assaig literari, amb una obra que parla de com va néixer  el mirador del Roc del Quer, una realitat que va idear i poder dur a terme.

Si no has estat al mirador del Roc del Quer de Canillo, pots consultar la web:   www.raimondiaz.com  i també pots mirar el vídeo de presentació:

Vídeo de presentació

UNA PROPOSTA… UN LLOC… UN LLIBRE.

UN PAISATGE  ESPECIAL…UN CAMÍ…ART I TÈCNICA… UN VIATGE EN EL TEMPS I AL TEU INTERIOR…

“ TOT EL QUE PASSA FORMA PART DEL QUE SOM I DE L’UNIVERS ”

 

         

 

Al setembre 2018, es va  publicat el llibre premiat, titulat: EL MIRADOR DEL ROC DEL QUER. SOBREPASSAR ELS LÍMITS. DESAFIAR LA GRAVETAT

El llibre  és un recorregut vivencial d’una realitat que el company Raimon Díaz Mariño va idear i treballar intensament en l’execució del projecte i de l’obra. Explica les fonts d’inspiració que li van influir, de com va imaginar una escultura gegant flotant al buit en un precipici de 600 m d’alçada, del vertigen, de 540 milions d’anys d’evolució geològica als Pirineus. De com interpretar el paisatge. Del respecte a la mare natura, del sentit de l’home. I de la resolució d’aspectes tècnics i reptes que es van tenir que superar.

En definitiva de com es va fer, escrit com un diari de com ho va viure. Amb dibuixos de les primeres idees embrionàries, plànols, amb fotos de l’abans,  durant l’obra i el desprès. És en definitiva, un viatge en l’espai i el temps que va fer i que comparteix ara amb paraules i imatges en color. Molt interessant a nivell professional, educatiu i com a lectors en general.

Preu

. PVP: 17 € (en paper, en català i il·lustrat en color).

Adquisició llibre

. El llibre es pot demanar a les llibreries d’arreu: Catalunya, Comunitat Valenciana, Andorra. També es pot adquirir directament a través de la web de l’editorial i amazon.

. El COEAC disposa d’exemplars per a la venda, per a les persones que hi estigueu interessades podeu contactar al correu electrònic: agronoms@agronoms.cat  o per telèfon al 93 215 26 00. 

DÍAZ MARIÑO, RAIMON (2018)

  • ISBN: 978-84-9975-997-5
  • 176 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 150 x 215 mm
  • Col·lecció: Argent viu Nº 149
  • Data de publicació: Juliol 2018
  • Premi Sant Miquel d’Engolasters d’assaig literari XL nit literària andorrana. 2017

Més informació

PAGÈS EDITORS: El mirador del Roc del Quer

 

Share This Post