QUIN TIPUS DE FORMACIÓ OFEREIX EL COEAC
Un dels objectius estratègics del Col·legi és promoure la formació continuada dels seus membres en tots els àmbits. En aquest sentit, s’organitzen activitats de caràcter formatiu i informatiu sobre temàtiques molt diverses per tal de millorar i actualitzar els coneixements dels col·legiats i així desenvolupar les seves competències. En algunes ocasions aquests actes són organitzats conjuntament amb altres entitats o bé mitjançant convenis de col·laboració amb centres formatius.
QUI POT ACCEDIR-HI
Tots els futurs i actuals professionals de l’àmbit de l’enginyeria agroalimentària i especialment els Col.legiats i els estudiants dels darrers cursos
d’enginyer agrònom, entre altres.
Jornada: Investigacions per millorar la qualitat de l’oli d’oliva
Organitza: Universitat de Lleida. ETSEA, dins el PATT del DARP
Inici: 28/09/2017 - 11:00 // Durada: 2h 15min // Modalitat: Presencial // Lloc: Av. de Victoriano Muñoz Lleida
Jornada técnica: Polifenoles, aceite de oliva virgen y alegación de salud: Retos y oportunidades para la valoración en el mercado”
Organitza: Campus Iberus
Inici: 27/09/2017 - 10:00 // Durada: 7h 45min // Modalitat: Presencial // Lloc: Plaza Basilio Paraiso, 4 Zaragoza
Jornada tècnica sobre metodologia BIM aplicada a projectes d’infraestructures
Inici: 22/09/2017 - 15:00