Recursos tècnics, econòmics i divulgatius adreçats a enfortir el sector agroalimentari El document es pot consultar en paper o en format web, unifica tota la in...
NOTA DE PREMSA Incertesa i reptes en la producció d’aliments Unes de les primeres coses que aprens quan estudies l’enginyeria agrària són el valor de l’aigua, d...
El BOE núm. 89 de 12 d’abril de 2025, publica el Reial decret 214/2025, de 18 de març, pel qual es crea el registre de petjada de carboni, compensació i p...
Compartim amb vosaltres l’article d’opinió redactat pel company Josep Adroher, publicat al Blog de l’Agricultura de Catalunya i titulat “...
Compartim amb vosaltres l’entrevista al company Fernando Ortega Mediero, coordinador de la Comissió d’Indústries Alimentàries del Col·legi d’E...
En el BOE núm. 80 del 2 d’abril, s’ha publicat Llei 1/2025, d’1 d’abril, de Prevenció de les Pèrdues i el Desaprofitament Alimentari. Pr...
Compartim amb vosaltres l’article d’opinió redactat pel company Fernando Ortega Mediero, publicat al diari Expansión i titulat “Cadena de valo...
L’Associació Catalana Amics de l’Aigua ha premiat el document ‘Catalunya 2050 Bases per a la transició hídrica’ de l’Observatori Intercol·legial de l’Aigua amb ...
A causa del gran èxit de les cinc primeres edicions, l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya, REDFUE i INECO han decidit per unanimitat dur a te...
Des de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya, es dirigeixen a tots els joves enginyers i enginyeres de qualsevol lloc d’Espanya que, indi...
A partir de la base de dades del Registre d’Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya (RIAAC), s’ha publicat al web del Departament d’Agricultura, R...
S’ha aprovat un conjunt de criteris que permetran la classificació de les plantes de biogàs com a projectes empresarials estratègics. En aquest sentit, aquests ...