Inici » Àgora » Crònica de la XXI Junta General de Representants dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

Crònica de la XXI Junta General de Representants dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

Crònica de la XXI Junta General de Representants dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

El CaixaForum de Saragossa va acollir, el divendres 27 d’octubre, la XXI Junta General de Representants dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms, reunió biannual en la qual els representants dels col·legis debaten sobre l’activitat professional i proposen mesures per millorar la qualitat del servei que presten

En representació del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya hi van assistir la degana Conxita Villar, el vicedegà Josep Maria Dilmé, el secretari Arturo Sánchez, la tresorera Paquita Escoi, la delegada de Barcelona, Mercè Raventós, el delegat de Lleida Domènec Vila, el vocal de Lleida Víctor Falguera, el vocal de Girona Josep Adroher i el vocal d’afers exteriors Carles Estaran.

Aquest any, el COIAANPV ha sigut l’encarregat d’organitzat els actes de la Junta de Representants, que va començar el divendres 20 d’octubre a las 9h a Saragossa, amb l’obertura a càrrec del director general d’Innovació i Promoció Alimentària, Juan José Orries Larroya, enginyer agrònom, que va dedicar unes paraules sobre la professió.

La Junta de Representants va tractar els assumptes estatutaris, com l’informe del president del CGCOIA, i l’informe i memòria del secretari sobre l’activitat del Consell des de l’última reunió de representants.

A més, es van tractar altres qüestions més generals de la professió, per mitjà de les reunions de grups de treball que s’havien format prèviament, segons els perfils professionals dels membres de dret de la reunió.

En darrer lloc, es van elaborar i exposar les conclusions dels tallers dels grups de treball.

Per finalitzar la trobada biannual de representants dels col·legis d’enginyers agrònoms, es va fer un sopar de germanor al restaurant La Ontina.

Visita tècnica a les bodegues Nekeas

Les activitats programades dins de la XXI Junta General de Representants 2023 van finalitzar el dissabte amb una visita a les Bodegues NEKEAS, situades a Añorbe (Navarra).

Acompanyats pel president de la Bodega Francisco San Martín, els assistents van poder gaurid d’una amena però exhaustiva il·lustració de les bodegues i el trull, que juntament amb l’entorn van fer que la jornada fos excepcional. La cirereta del pastís va ser la graellada i la degustació de vins.

       

Més informació

Pots trobar més informació sobre el desenvolupament de la Junta de Representants a Twitter, amb l’etiqueta #XXIJGR

 

Share This Post